HÖGA KUSTEN
TRAIL-CAMP HÖST

BOENDE & MAT

Under Höga Kusten Trail Camp Höst väljer själv om du vill tälta, bo i delad stuga eller lyxa till det med en hel stuga bara för dig själv. Det mest populära verkar vara delad tvåbädds campingstuga för 3 495 kr per person men om du delar med fler än två får du en hel helg för endast 2 995 kr – detta inkluderar boende, mat, löplägret och föreläsningar.

Om du vill dela en stuga med en kompis – skicka oss ett mail på info@friluftsbyn.se eller ring oss på 070-874 32 04 så ser vi till att ni hamnar i samma stuga.

BOENDE UNDER TRAIL CAMP HÖST

Här hittar du de olika alterantiven. Du väljer alternativ när du bokar plats på Trail-Camp.

TÄLTA >>

2 495:- p.p.
Ta med tältet och slå upp på campingen. Vi kommer mest vara ute och på kvällarna kommer vi umgås vid eldarna eller i sällskapsrummen innan du kryper ner i sovsäcken.
Mer info: Tälta i Höga Kusten >>

ALLSTUGA

2 795:- p.p.
Vårt allra enklaste boende för dig som inte vill ha med tält men ändå vill bo enkelt och billigt. Tältsäng tillsammans med andra i allstugan. Dusch och wc i huset intill.

CAMPINGSTUGA >>

2 995:- p.p.
Det absolut mest prisvärda alternativet och den med mest gemenskap. Vi kommer sätta ihop killstugor och tjejstugor. Där man max bor 4 personer per stuga i våningssäng.
Mer info: Campingstuga i Höga Kusten >>

CAMPINGSTUGA >>

3 495:- p.p.
Vill ni dela en campingstuga på bara två personer så får ni en av våra mindre campingstugor med familjesäng. Skriv om du har någon du vet du vill dela stuga med eller om vi ska para ihop dig med någon lägerkamrat.
Mer info: Campingstuga i Höga Kusten >>

STORSTUGA >>

3 795:- p.p.
Dela Storstuga med dusch och wc i stugan tillsammans med max fyra andra deltagare.
Mer info: Storstuga i Höga Kusten >>

FRILUFTSBOD >>

3 995:- p.p.
Bo i egen FriluftsBod eller i Campingstuga med familjesäng. 
Mer info: FriluftsBod >>
Mer info: Campingstuga m Familjesäng >>

MAT UNDER TRAIL CAMP HÖST

Vi fixar mat och måltidsdryck men ta gärna med dig snacks och egna favoriter.

FREDAG

13:30: Välkomstfika
16:00: Energi på Innergården
18:00: Middag i Vardagsrummet

LÖRDAG

08:00: Frukost
12:00: Lunch i Nationalparken
16:00: Energipåfyllning i FriluftsByn.
18:00: Middag i Vardagsrummet

SÖNDAG

08:00: Frukost
12:00: Lunch i Toppstugan

HÖGA KUSTEN
TRAIL-CAMP HÖST

Välkommen till en härlig och mysig hösthelg i Höga Kusten. Upplev världsarvet när höstfärgerna poppar som hest, följ med ut på vackra turer kombinerat med det sköna hänget i FriluftsByn. Då vi delar in oss i tre grupper så finns möjlighet att anpassa efter hur det känns för dagen.

Höga Kusten Trail Camp Vår passar både dig som är erfaren och nybörjare. Tillsammans får vi uppleva världsarvet Höga Kusten, lyssna till intressanta seminarier och få tips som gör oss till lite bättre löpare. Några kommer med partner eller vänner - andra kommer själva för den härliga gemenskapen.

FLER LÖPUPPLEVELSER
I VÄRLDSARVET HÖGA KUSTEN

Höga Kusten Trail-Camp är en perfekt uppladdning inför Höga Kusten Trail eller för dig som vill uppleva en härlig helg i Världsarvet tillsammans med andra. Lägren är indelade i tre grupper och passar de flesta.