BOENDE UNDER HÖGA KUSTEN TRAILCAMP HÖST

Under Höga Kusten Trail Camp Höst väljer själv om du vill tälta, bo i delad stuga eller lyxa till det med en hel stuga bara för dig själv. Det mest populära verkar vara delad tvåbädds campingstuga för 3 495 kr per person men om du delar med fler än två får du en hel helg för endast 2 995 kr – detta inkluderar boende, mat, löplägret och föreläsningar.

Om du vill dela en stuga med en kompis – skicka oss ett mail på info@friluftsbyn.se eller ring oss på 070-874 32 04 så ser vi till att ni hamnar i samma stuga.

BOENDEALTERANTIV

2 495 kr i medhavt tält eller eget boende
2 795 kr i kallställd allstuga.
2 995 kr delad 4-bädds campingstuga
3 495 kr i delad 2-bädds campingstuga
3 795 kr i delad 4-bädds storstuga
3 995 kr i egen campingstuga alt Friluftsbod.

TÄLTA >>

2 495:- p.p.
Ta med tältet och slå upp på campingen. Vi kommer mest vara ute och på kvällarna kommer vi umgås vid eldarna eller i sällskapsrummen innan du kryper ner i sovsäcken.
Mer info: Tälta i Höga Kusten >>

ALLSTUGA

2 795:- p.p.
Vårt allra enklaste boende för dig som inte vill ha med tält men ändå vill bo enkelt och billigt. Tältsäng tillsammans med andra i allstugan. Dusch och wc i huset intill.

CAMPINGSTUGA >>

2 995:- p.p.
Det absolut mest prisvärda alternativet och den med mest gemenskap. Vi kommer sätta ihop killstugor och tjejstugor. Där man max bor 4 personer per stuga i våningssäng.
Mer info: Campingstuga i Höga Kusten >>

CAMPINGSTUGA >>

3 495:- p.p.
Vill ni dela en campingstuga på bara två personer så får ni en av våra mindre campingstugor med familjesäng. Skriv om du har någon du vet du vill dela stuga med eller om vi ska para ihop dig med någon lägerkamrat.
Mer info: Campingstuga i Höga Kusten >>

STORSTUGA >>

3 795:- p.p.
Dela Storstuga med dusch och wc i stugan tillsammans med max fyra andra deltagare.
Mer info: Storstuga i Höga Kusten >>

FRILUFTSBOD >>

3 995:- p.p.
Bo i egen FriluftsBod eller i Campingstuga med familjesäng. 
Mer info: FriluftsBod >>
Mer info: Campingstuga m Familjesäng >>

MAT UNDER TRAIL CAMP HÖST

Vi fixar mat och måltidsdryck men ta gärna med dig snacks och egna favoriter. På fredag hinner vi slå oss ner i Toppstugan och på kvällarna hänger vi i Vardagsrummet.

FREDAG

13:30: Välkomstfika
16:30: Energi i Toppstugan, därefter promenad / lätt jogg ner till FriluftsByn.
18:30: Middag i Vardagsrummet

LÖRDAG

08:00: Frukost
12:00: Lunch i Nationalparken
16:00: Energipåfyllning i FriluftsByn.
18:30: Middag i Vardagsrummet

SÖNDAG

08:00: Frukost
12:00: Lunch på FriluftsByns Innergård

ALLT OM HÖGA KUSTEN
TRAIL-CAMP HÖST

Upplev världsarvet i härliga höstfärger efter dina förutsättningar, bli en bättre löpare och njut av det härliga hänget i FriluftsByn.

Höga Kusten Trail Camp Höst passar både dig som är erfaren och nybörjare. Tillsammans får vi uppleva världsarvet Höga Kusten, lyssna till intressanta seminarier och bli något bättre på att springa och jogga. Några kommer med partner eller vänner - andra kommer själva för den härliga gemenskapen. Har du frågor maila info@friluftsbyn.se