ANMÄLAN

Klart du ska följa med till något av Sveriges vackraste upplevelselopp och njuta av naturen och gemenskapen.

Vid släpp av startplatser den 8:e Mars uppstod en del tekniska problem hos den betaltjänst vi använder vilket gör att vi har blockerat ett antal platser till de som försökte boka men inte fick plats. Vi kommer öppna ”andra chansen” att Fredag den 22.a Mars kl 15:00 då ytterligare ca 150 startplatser till The Original, 85 startplatser till Coast To summits och 120 platser till 3Peaks kommer att släppas. 

I takt med att vi får totalt kontroll på antalet bokningar kommer enstaka platser att ligga öppna. Du kan kontrollera tillgänglighet genom att klicka på ”Anmälan” knappen här nedan. Kan du anmäla dig betyder det att det finns en enstaka startplats -tillgänglig utöver det reserverade antalet och du kan boka redan idag. 

ANMÄLAN »

ÄNDRA ANMÄLAN »

REGLER »

Startplats Fre 6:e Sept: 3Peaks 15k >>

8:e Mars – 24:e Mars……….795 kr
25:e Mars – 31:a Maj………..895 kr
1:a Juni – 31:a Augusti……..995 kr

Startplats Fre 6:e Sept: Coast to Summits 26k >>

 8:e Mars – 24:e Mars……….995 kr
25:e Mars – 31:a Maj………1095 kr
1:a Juni – 31:a Augusti……1195 kr

Startplats Lör 7:e Sept: The Original 45k >>

8:e Mars – 24:e Mars………1095 kr
25:e Mars – 31:a Maj………1195 kr
1:a Juni – 31:a Augusti…….1295 kr

I STARTPLATS INGÅR

  • Energi och vätskestationer
  • Karta över respektive lopp
  • Bussar från FriluftsByn till start av loppen.
  • Elektronisk tidtagning
  • Säkerhet i form av akutsjukvårdare
  • Snygg medalj
  • Deltagande i After-Trail med levande musik

STÖD TILL NATIONALPARK OCH NATURRESERVAT

Deltagaravgiften täcker även kostnader till Länsstyrelsen för nyttjande av leder och toaletter samt för ytterligare ledutveckling i Skuleskogens Nationalpark och Skulebergets Naturreservat.

AVBESTÄLLNINGSSKYDD & OLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

När du anmäler dig kan du välja att lägga till en försäkring från Startklar. Du väljer mellan Startklar (155 kr) eller Startklar Plus (275 kr). Med Startklar får du avbeställningsförsäkring vid sjukdom, skada eller graviditet mot läkarintyg eller motsvarande och gäller alla arrangemang i Sverige under 1 år. Med Startklar Plus är du även försäkrad under träning. Mer information: Startklar >>

TVÅ-DAGARS

Vi har fått flertalet förfrågningar av personer som vill springa både Fredag och Lördag. Och även om vi tycker det låter helt galet så är det såklart möjligt. Då gör man såhär – anmäl dig till The Original 45k. Skicka sedan ett mail till oss på info@friluftsbyn.se så löser vi en personlig kod som ger dig 20% rabatt på valfritt lopp under fredag.

TRAIL KIDS

Till sommaren 2024 kommer Trail-Kids tillbaka. Mer information kommer under våren då vi även kommer att färdigställa banan som skapas i skogen bakom FriluftsByn. Trail-Kids kommer äga rum Lördag 7:e September kl 16:00 och ha start och målgång i FriluftsByn.

TRAIL-CAMP VÅR »

Vårens Trail-Camp äger rum 17:e – 19:e Maj. All information uppdateras kommande dagarna och vi öppnar anmälan den 15:e Mars kl 15:00

2. ANMÄL DIG

Anmäl dig i tid. startplatser tar ofta slut samma dag som de släpps. Det kan hända att vi gör ett andra släpp då det ibland blir dubbelköp etc.

3. GÅ MED I DELTAGARGRUPPEN

I deltagargruppen på Facebook delar vi tips och peppar igång inför loppet:

LÖPFEST FÖR ALLA

Höga Kusten Trail är en härlig helg med flertalet lopp, massa happenings och skön gemenskap för både deltagare och medföljande vänner och familj. Här hittar du mer om vad du har att se fram emot.

PROGRAM HÖGA KUSTEN TRAIL 2024 »

UPPLEV VÄRLDSARVET HÖGA KUSTEN

Samtliga distanserna tar dig genom några av Höga Kustens absoluta höjdpunkter. Även du som följer med som sällskap kan se fram emot storslagna naturupplevelser.

TIPS INFÖR LOPPET OCH MINI-MÄSSA »

Inför varje distans kör vi en race-brief medan Icebug och Haglöfs finns på plats för att visa upp sin senaste utrustning och det finns även jackor och skor att låna till loppen.

VI FIRAR BEDRIFTERNA PÅ AFTER-TRAIL »

De mysiga förkvällarna, hänget efter målgång och after-trail på kvällarna - en stor del av Höga Kusten trail är den sköna gemenskapen.

KRINGAKTIVITETER & TIPS TILL PUBLIK »

Medan ni ändå är i Höga Kusten, passa på att uppleva mer. Paddling, klättring, utflykter eller bara koppla av till makalösa vyer.

FLER LÖPUPPLEVELSER
I VÄRLDSARVET HÖGA KUSTEN

Höga Kusten Trail-Camp är en perfekt uppladdning inför Höga Kusten Trail eller för dig som vill uppleva en härlig helg i Världsarvet tillsammans med andra. Lägren är indelade i tre grupper och passar de flesta.