ANMÄLAN

Biljetterna till  Höga Kusten Trail och Höga Kusten Twin Peaks släpptes Söndag den 14:e Mars och fulltecknades samma dag. Vi kommer nu gå igenom eventuella dubbelbokningar och andra avvikelser – eventuella restplatser släpps Fredag 9:e April klockan 18:00.

Vi vill dock påpeka att rådande läge i September kommer att påverka upplevelsens genomförande. Vi har haft dialog med Länsstyrelsen som är tillståndsmyndighet och tillsammans med dem har vi valt att avvakta slutgiltigt besut om tillstånd till en månad innan upplevelsen. Det betyder att vi den 3:e Augusti 2021 kommer att kunna ge slutgiltigt besked. Om upplevelsen inte kommer genomföras kommer vi försöka hitta olika alternativ där ett är att du får tillbaka anmälningsavgiften.

Innan du anmäler dig kollar in regler och säkerhet, obligatorisk utrustning samt inse och acceptera att det finns en del risker att ge sig ut och springa i naturen. Om upplevelsen inte kommer att kunna genomföras som planerat kommer vi försöka hitta olika alterantiv, ett är att du får tillbaka anmälningsavgiften. I övrigt är upplevelsen inte avbokningsbar men du kan sälja dem vidare i deltagargruppen, namnbyte kostar 100 kr. Du kan teckna avbeställningsskydd och olycksfallsförsäkring inför loppet >> 

(DETTA INGÅR

  • Bussar för HKT och HKTP
  • Karta och energi längst loppet.
  • Entré på After-Trail i FriluftsByn med underhållning
  • Diplom och race t-shirt.
  • Årets härligaste upplevelselopp
  • Underbar gemenskap.

 

Skulle vår nuvarande regering i Augusti 2021 fortfarande anse att hundratals personer kan vistas i gallerior och tusentals personer kan åka skidor men fortfarande inte förstått att det går att under goda former ge sig ut och jogga med säkra avstånd kan vi som arrangör tvingas justera upplevelsen. (Ja det stämmer, vi tycker inte att reglerna är överdrivet genomtänkta) Om det händer kommer ett alterativ du kan välja mellan att vara att få tillbaka din anmälningsavgift, oavsett försäkring eller ej. Försäkring behövs dock om du själv ställer in din anmälan till loppet. Du kan överlåta din startplats till annan person – då utgår en administrativ avgift på 100 kr.

JA! – DET ÄR KLART DU SKA FÖJA MED. 


 

HÖGA KUSTEN TWIN PEAKS 25k: FULLBOKAT

Vi kommer nu gå igenom eventuella dubbelbokningar och avvikelser.
INGA RESTPLATSER
Slutgiltigt beslut gällande Höga Kusten Twin Peaks kommer ske 3:e Augusti 2021 då det är svårt att redan nu veta hur läget ser ut till hösten.

 

HÖGA KUSTEN TRAIL 43k: FULLBOKAT

Vi kommer nu gå igenom eventuella dubbelbokningar och avvikelser.
<15:startplaces> >>

Slutgiltigt beslut gällande Höga Kusten Trail kommer ske 3:e Augusti 2021 då det är svårt att redan nu veta hur läget ser ut till hösten.

Vill du ha tips inför Höga Kusten Trail? Kolla in denna film.

Vill du ha tips inför Höga Kusten Twin Peaks? Kolla in denna film.

MISSA INTE:

HÖGA KUSTEN TRAIL-CAMP I MAJ

Många av oss – såväl nybörjare som erfarna – ses redan i Maj! Följ med:
Höga Kusten Trail-Camp 28 -30:e Maj 2021 >>

LÄS MER OM HUR VI ANPASSAR
FÖR ATT GÖRA VISTELSEN SÄKER FÖR DIG.

ANMÄL DIG

Anmälan till Höga Kusten Twin Peaks och Höga Kusten Trail öppnar i 14:e Mars 2021. Startplatser tar slut samma dag.

BÖRJA FÖRBEREDELSERNA >>

Resa, Boende och Obligatorisk Utrustning.

VILKA UPPLEVELSER FÖLJER DU MED PÅ?

HÖGA KUSTEN

TRAIL

 DELTAGARSIDOR

HÖGA KUSTEN

TRAIL

 

 

STARTSIDAN
ANMÄLAN
OM LOPPET
FÖRBEREDELSER