ANMÄLAN

Klart du ska följa med till något av Sveriges vackraste upplevelselopp och njuta av naturen, gemenskapen och firandet. Det här är 10:e året vi arrangerar Höga Kusten Trail helgen och vi ser fram emot en härlig helg.

BILJETTLÄGE: 
Höga Kusten Twin Peaks blev fullbokat samma helg och vi kommer göra ett nytt släpp med restplatser den 31.a Mars klockan 15:00. Vi kommer dock släppa enskilda startplatser löpande då det skett en del dubbelbokningar, så om du klickar in och du kan boka – gör det. Eller chansa och vänta till släppet den 31.a Mars. Det finns ett fåtal platser kvar till Höga Kusten Trail 43k.

TWIN PEAKS 25k (Fullbokad)

ANMÄLAN: TRAIL 43k >>

ANMÄLAN TRAIL-CAMP VÅR >>

SNABBLÄNKAR

Här hittar du svaren på de flesta frågorna. Under Deltagar-PM hittar du hållpunkter och tider för respektive upplevelse. I deltagargruppen på Facebook får du löpande pepp och tips.

REGLER & SÄKERHET

OBLIGATORISK UTRUSTNING

DELTAGARGRUPPEN

FÖRBEREDELSER

PM: TWIN PEAKS 25k

PM: TRAIL 43k

KLART DU SKA FÖLJA MED – MEN VAR BEREDD!

Med den härliga gemenskapen på förkvällarna, den flygande starten och peppen och hejjaropen längst banan samt firandet på after-trail känns Höga Kusten Twin Peaks och Höga Kusten Trail mer som en enda stor löpfestival än tävlingar.

Några kommer med vänner och familj, andra kommer själva och lär känna nya personer. Vi försöker även göra det här till en härlig helg även för de som kommer och hejar på. 

Tillsammans med den vackra naturen och de begränsade startplatserna är det nog just gemenskapen som gör att startplatserna tar slut väldigt fort. De senaste åren har det blivit fullbokat samma dag som biljettsläpp så vill du vara säker på en startplats – ställ larmet på telefonen.

DETTA INGÅR

  • Bussar till start
  • Karta och energi längst loppet.
  • Entré på After-Trail i FriluftsByn med underhållning fre och lör. Även publik är välkomna.
  • Race T-shirt
  • Årets härligaste upplevelselopp
  • Underbar gemenskap.
  • Köp till medalj för 80kr.

Efter förfrågan kommer vi göra två snygga medaljer i trä. En för Höga Kusten Trail 43k och en för Höga Kusten Twin Peaks 25k. Beställt separat när du bokar startplats. (exempelbild)

2. ANMÄL DIG

Anmäl dig i tid. Startplatser tar ofta slut samma dag som de släpps. Vi brukar dock även göra ett andra släpp då det ibland blir lite dubbelköp etc.

3. GÅ MED I DELTAGARGRUPPEN

I deltagargruppen på Facebook delar vi tips och peppar igång inför loppet:
High Coast Trail Runners >>

LÖPFEST FÖR ALLA

Höga Kusten Trail är en härlig helg fylld av skön gemenskap för både deltagare och medföljande vänner och famil. Makalöst vacker natur, härligt häng på FriluftsByns Innergård, i Toppstugan och i Vardagsrummet samt tips och trix från Haglöfs och Icebug. Se även till att passa på att uppleva mer av Höga Kusten.

UPPLEV VÄRLDSARVET HÖGA KUSTEN >>

Båda distanserna tar dig genom några av Höga Kustens absoluta höjdpunkter. Även du som följer med som sällskap kan se fram emot storslagna naturupplevelser.

FÅ TIPS INFÖR LOPPET OCH PÅ UTRUSTNING >>

Icebug och Haglöfs finns på plats för att ge tips inför loppet. De visar även upp sin senaste utrustning och det finns även så några kan få låna.

FÖRKVÄLL, TOPPSTUGAN & AFTER-TRAIL >>

De mysiga förkvällarna, hänget efter målgång och after-trail på kvällarna - en stor del av Höga Kusten trail är den sköna gemenskapen.

KRINGAKTIVITETER >>

Medan ni ändå är i Höga Kusten, passa på att uppleva mer. Paddling, klättring, utflykter eller bara koppla av till makalösa vyer.

ALLT INFÖR
HÖGA KUSTEN TRAIL

Här har vi samlat information och tips som kommer göra Höga Kusten Trail till en härlig upplevelse. Se till att även läsa igenom Deltagar PM för respektive lopp samt gå med i facebook gruppen "High Coast Trail Runners" för löpande tips och inspiration.

LÖPUPPLEVELSER I HÖGA KUSTEN

Höga Kusten erbjuder några av Sveriges vackraste löpupplevelser och här arrangeras allt från löpläger till upplevelselopp hela året.