HÖGA KUSTEN TRAIL

PUBLIK &
KRINGAKTIVITETER

Höga Kusten Trail helgen är en upplevelse även för medföljande vänner och familjer samt du som helt enkelt är nyfiken att titta förbi och kolla läget. FriluftsByn ligger mitt i Världsarvet Höga Kusten och direkt intill några av de främsta sevärdheterna och utflykterna. Här har vi samlat lite tips som kommer sätta guldkant på helgen. 

SKÖNT HÄNG
I FRILUFTSBYN

Upplev Höga Kustens härligaste häng. Friluftsfiket, lägereldar, minigolf, lekplats, kanoter, målgångar, after-trail och mycket mer.

NJUTVANDRA
SKULEBERGET

Vandra Höga Kusten Stigen till toppen av världsarvet, heja på deltagare, njut av makalösa vyer och våfflor och lunch i Toppstugan.

SKULESKOGENS
NATIONALPARK »

Vandra ut från Entré Syd och heja på deltagarna när de passerar mäktiga Slåttdalsberget och Slåttdalsskrevan.

GÖR EN UTFLYKT
I HÖGA KUSTEN »

Från FriluftsByn ligger mitt i världsarvet och härifrån har du nära till de främsta sevärdheterna och upplevelserna.

KLÄTTRA
VIA FERRATA »

Bara en kort promenad eller biltur tar du dig till östra sidan Skuleberget där du kan välja mellan fyra klätterleder upp för Skuleberget.

HÖGA KUSTEN
KAJAKCENTER »

Bara någon kilometer från FriluftsByn hittar du Höga Kusten Kajakcenter med kajakuthyrning och guidade turer.

BESÖK TOPPEN
AV VÄRLDSARVET »

Samtliga distanser passerar Skulebergets Toppstuga vilket gör det till den perfekta platsen att både ge dig själv en härlig upplevelse samtidigt som du peppar deltagare.

ALLA ÄR VÄLKOMNA
PÅ AFTER-TRAIL »

After-Trail firandet på fredag och lördag är två av helgens höjdpunkter. Här träffas både deltagare, medresenärer, nyfikna Höga Kustenbor och arrangörer för en riktigt härliga kvällar tillsammans.