HÖGA KUSTEN TRAIL-CAMPS


 

Var: FriluftsByn, Höga Kusten

För vem? Nybörjare & Erfarna löpare


 

”Höga Kusten Trail-Camps är ett perfekt sätt att uppleva Världarvet i en skön gemenskap.” 
Jerry Engström

”Vi delar in oss i tre grupper – löpning, jogging, och jogg-snabbvandring, det gör att de allra flesta kan följa med och bli en bättre trail-löpare.” 
David Backa

”Det finns ledare längst fram och längst bak i varje grupp. Det gör att du helt kan helt fokusera på upplevelsen, oavsett om du springer eller joggar.” 
Joel Backa

HÖGA KUSTEN TRAIL-CAMP – VÅR >>

17:e-19:e Maj 2024. Våren har kommit och det spritter i benen. Klart du ska följa med oss ut till världsarvets höjdpunkter. Skuleberget, Skuleskogen och Fäberget. På kvällarna hänger vi i härliga FriluftsByn.

HÖGA KUSTEN TRAIL-CAMP – HÖST >>

4:e-6e Oktober 2024. Hösten är här och färgerna poppar som aldrig förr. Ta med pannlampan så ger vi oss ut på äventyr. När vi är tillbaka väntar lägereldar och skönt häng i FriluftsByn.

Under lägren är vi vid vissa tillfällen samlade och andra gånger delar vi in oss i tre grupper utefter hur vi vill kombinera löpning, jogginb och snabbvandring samt hur många och långa pauser vi vill ta. Vi tar ett snack med grupp 3 där vi kombinerar löptips, makalösa vyer med jogging och snabbvandring.

UPPLEV VÄRLDSARVET

Under Höga Kusten Trail-Camps ger vi oss ut till Världsarvets absoluta höjdpunkter. Båda lägren ger sig upp på Skuleberget och till Skuleskogens Nationalpark medan vårlägret även bestiger Fäberget och höstlägret ger sig upp på Getsvedjeberget.

SKÖN GEMENSKAP

En stor del av lägret är gemenskapen. Det är något speciellt med att ge sig ut tillsammans sedan slå sig ner vid lägerelderna med något gott och summera alla intryck. 

LÄGER FÖR DE FLESTA

Vi delar in oss i tre grupper – erfaren, medel och nybörjare. Om du klarar av att jogga 5 kilometer så är nybörjare en perfekt start då vi joggar och snabbvandrar. Du kan byta grupp både på morgonen och under lunch så du får en upplevelse som passar just dig.

KURSER & SEMINARIER

Under äventyret David och Joel Backa, ambassadörer för Icebug, att dela med sig av tips som kommer gör både din upplevelse och löpning bättre. Även Jerry Engström delar med sig av lite tips till dig som vill förverkliga något du går och drömmer om. 

FLER LÖPUPPLEVELSER
I VÄRLDSARVET HÖGA KUSTEN

Höga Kusten Trail-Camp är en perfekt uppladdning inför Höga Kusten Trail eller för dig som vill uppleva en härlig helg i Världsarvet tillsammans med andra. Lägren är indelade i tre grupper och passar de flesta.