LOPPEN


 

Höga Kusten Trail och Höga Kusten Twin Peaks är två av Sveriges mest populära upplevelselopp och bjuder på en härliga upplevelser, gemenskap och skoj i Världsarvet Höga Kusten. Vintertid arrangeras även Världsarvsloppet 10k och Höga Kusten Winter Trail – Classic 25k, Extreme 35k och Insane 50k.

EN HELG - TVÅ LOPP

Den första helgen i September är det som tradition bjuder dags för Höga Kusten Trail. Helgen 2022 innefattar två lopp - Twin Peaks 25k och Original 43k. Här hittar du allt du behöver veta inför respektive lopp.

TWIN PEAKS 25k >>

2:a Sept 2022
25 kilometer av njutning och kamp tillsammans med likasinnade. Det blir en härlig upplevelse och du har 6 timmar på dig att springa, jogga och snabbvandra genom några av Höga Kustens höjdpunkter.

 

ORIGINAL  43k >>

3:e Sept 2022
43 kilometer genom Höga Kustens höjdpunkter är en fantastisk upplevelse men också en ordentlig utmaning. Men du har 12 timmar på dig och stämningen är svår att beskriva - det här blir ett minne för livet!

TRE ANLEDNINGAR ATT HAKA PÅ!

 

Höga Kusten Trail bjuder på makalöst vacker natur, härligt häng på FriluftsByns Innergård och i Vardagsrummet innan och efter loppen samt tips och trix från Haglöfs och Icebug.

UPPLEV HÖGA KUSTEN >>

Du har gott om tid på dig och under loppen får du uppleva några av Höga Kustens absoluta höjdpunkter. Här får du en försmak.

FÅ TIPS INFÖR LOPPET OCH PÅ UTRUSTNING >>

Innan loppet träffas vi för att få tips och pepp från både Haglöfs och Icebug. Här hittar du hålltiderna.

SKÖNT HÄNG >>

En stor del av Höga Kusten Trail är de sköna förkvällarna, hänget efter målgång och after-trail. Kolla in det här.

FLER LÖPUPPLEVELSER

Kolla in våra härliga löpläger där vi upplever mer av världsarvet samtidigt som vi filar på löptekniken. Här hittar du även allt du behöver veta om våra spännande vinterlopp.

Trail Camp Höst
7:e – 9:e Okt 2022
Upplev Världsarvet i sprakande färger samtidigt som vi filar på vår löpning i tre olika grupper kombinerat med föreläsningar och skönt häng.

Världsarvsloppet
4:e Feb 2023
Vinterns vackraste 10k lopp äger rum samma helg som Vinterfest. Följ med ut på loppet eller kombinera med festligheterna under Vinterfest.

Höga Kusten
Winter Trail
18:e Feb 2023
Vinterns mäktigaste upplevelselopp. Classic 25k, Extreme 35k och Insane 50k. Missa inte förkvällen och en hejdundrande after-trail.

Trail-Camp Vår
19:e – 21:a Maj 2023
Träning, gemenskap och massa skoj. Vi delar in oss i tre grupper med olika tempo och får löpcoaching medan vi upplever världsarvets höjdpunkter.