Höga Kusten Trail

EN UPPLEVELSE FÖR
ALLA NIVÅER AV LÖPARE & JOGGARE

Höga Kusten Trail har sedan starten 2014 utvecklats till ett av Sveriges mest populära upplevelselopp med besökare från runt om i världen.

Idag består Höga Kusten Trail av tre distanser – Summits 15k, 4Peaks 25k och Original 45k. Varje distans har en relativt tilltagen tid vilket för att det förmodligen finns en upplevelse som passar just dig. Du hittar mer om respektive lopp här nedan.

EN HELG - FLERA UPPLEVELSER

Klart du ska följa med och uppleva den makalöst vackra naturen och den härliga gemenskapen. Klicka vidare för att få veta mer om respektive upplevelse.

3Peaks »

Fre 6:e Sept 2024
Start:
16:00
Följ med och upplev tre av Höga Kustens mest populära toppar - Herrestaberget, Getsvedjeberget och Skuleberget. 15 km och 5 timmar till förfogande. Det fixar vi!
Startplats: fr. 795 kr

 

Coast to Summits »

Fre 6:e Sept 2024
Start:
13:00 - 14:00
Distansen som tar oss till några av Höga Kustens absoluta höjdpunkter. En rejäl utmaning på 26 km men vi har 7 timmar på oss. Med rätt förberedelser kommer det gå!
Startplats: fr. 995 kr

 

The Original »

Lör 7:e Sept 2024
Start:
08:00 - 09:00
Upplev Världsarvets höjdpunkter, få en rejäl utmaning och minnen för livet. Någon gång bör du testa loppet alla pratar om. 45k och vi har 12 timmar på oss. Vi fixar det tillsammans!
Startplats: fr. 1095 kr

 

LÖPFEST FÖR ALLA

Höga Kusten Trail är en härlig helg med flertalet lopp, massa happenings och skön gemenskap för både deltagare och medföljande vänner och familj. Här hittar du mer om vad du har att se fram emot.

PROGRAM HÖGA KUSTEN TRAIL 2024 »

UPPLEV VÄRLDSARVET HÖGA KUSTEN

Samtliga distanserna tar dig genom några av Höga Kustens absoluta höjdpunkter. Även du som följer med som sällskap kan se fram emot storslagna naturupplevelser.

TIPS INFÖR LOPPET OCH MINI-MÄSSA »

Inför varje distans kör vi en race-brief medan Icebug och Haglöfs finns på plats för att visa upp sin senaste utrustning och det finns även jackor och skor att låna till loppen.

VI FIRAR BEDRIFTERNA PÅ AFTER-TRAIL »

De mysiga förkvällarna, hänget efter målgång och after-trail på kvällarna - en stor del av Höga Kusten trail är den sköna gemenskapen.

KRINGAKTIVITETER & TIPS TILL PUBLIK »

Medan ni ändå är i Höga Kusten, passa på att uppleva mer. Paddling, klättring, utflykter eller bara koppla av till makalösa vyer.

FLER LÖPUPPLEVELSER
I VÄRLDSARVET HÖGA KUSTEN

Höga Kusten Trail-Camp är en perfekt uppladdning inför Höga Kusten Trail eller för dig som vill uppleva en härlig helg i Världsarvet tillsammans med andra. Lägren är indelade i tre grupper och passar de flesta.