Höga Kusten Trail

LOPPGENOMGÅNG
& MINI MÄSSA

Innan respektive lopp samlas vi och går igenom banan samt får tips från tidigare löpare. Du kan även besöka mini-mässan där du träffar våra partners som visar upp utrustning för löpning och även lånar ut jackor, ryggsäckar och skor för loppet.

Missa inte den här chansen att träffa andra deltagare och få den där sista peppen inför äventyret! 

LOPPGENOMGÅNG & TIPS

Träffen är inte obligatorisk men kommer förbereda dig för äventyret som väntar. Genomgångarna sker följande tider:
3Peaks 15k: Fre 16:00 – 16:30
Coast to Summits 26k: Fre 10:00 – 10:45
Original 45k: Fre 20:00 – 20:45

MINIMÄSSA

På plats hittar du Haglöfs och Icebug som visar upp och lånar ut utrusting som passar perfekt för Höga Kusten Trail och såklart även dina löpupplevelser under hela året. 
Fredag: 11:00 – 21:00
Lördag: 16:00 – 21:00

LOPPGENOMGÅNG & TIPS

Missa inte chansen att få en genomgång av loppet och tips från tidigare deltagare. Vi träffas i Vardagsrummet inför respektive distans och går igenom banan, var du bör ta det lite lugnare, var du kan trycka på lite extra och var du behöver hålla lite extra koll på banmarkeringen. Vi svarar även på alla frågor du och andra deltagare har inför upplevelsen.

Tillsammans går vi igenom banan och tipsen som gör att du kommer få en härlig upplevelse och hålla hela vägen till mål

Självklart har vi tid att svara på eventuella frågor – från dig och från övriga deltagare. Vi tar även ett snack med personer som sprungit din distans tidigare.

Missa inte den här chansen att få den sista peppen och ta del av den energi som skapas när vi kör en sista uppladdning inför äventyret!

MINI-MÄSSA

Med totalt 1700 deltagare och medresande familjer och vänner så passar vi på att skapa en minimässa tillsammans med våra partners.

Haglöfs finns på plats för att visa upp sin senaste utrustning och lånar även ut riktigt bra lättviktsjackor från L.I.M serien medan  Icebug har två stora skoväggar där du kan testa och även låna skor med perfekt grepp för Höga Kusten terrängen.

Minimässan håller öppet för både deltagare, medresenärer och er som bara är nyfikna på att titta förbi och kolla läget. På området finns även möjlighet att köpa fika och lättare måltider.