Höga Kusten Trail

AFTER-TRAIL

En stor del av upplevelsen är att tillsammans få fira våra bedrifter. Vi drar igång med trubadur och skön stämning redan på Fredagkväll då 3Peaks 15k och Coast to Summits 26k går imål i FriluftsByn.

På lördag börjar ofta firandet redan vid målgången på Toppen för att sedan övergå till ett rejält kalas med live-band i FriluftsByn då alla deltagare – oavsett lopp – brukar fira tillsammans.

FRE: MÅLGÅNG + AFTER-TRAIL 17:00-22:00

Fredagens lopp har målgång i FriluftsByn och du kommer rakt in till After-Trail firandet på Innergården. Levande musik, grymt käk och drycker i baren.

LÖR: MÅLGÅNG PÅ TOPPEN

Höga Kusten Trail Original går imål på toppen av världsarvet och hit brukar många bege sig för att heja in deltagare. Mellan ca 12:00 och 16:00 brukar det vara full fart på toppen.

LÖR: AFTER-TRAIL 17:00 – 23:00

Nu brakar det loss på riktigt. Samtliga lopp är avslutade vilket resulterar i ett hejdundrande kalas bland alla som deltagit, medresenärer och arrangörsteam.

FREDAG

Fredag går deltagare i Summit 15k och Coast to Summits 26k i mål i FriluftsByn samtidigt som deltagare i The Original 45k har loppgenomgång. Det betyder att över tusen personer vistas på området. Några har total runners-high av dagens bedrift medan andra går omkring pirriga inför lördagens lopp. Det skapar en otroligt härlig stämning och självklart är du på plats.

Fredag

MÅLGÅNG I FRILUFTSBYN

Fredagens distanser – 3Peaks 15k och Coast to Summits 26k har målgång direkt vid FriluftsByn. Du kommer helt klart få ny energi när du närmar dig mål.

Fredag 17:00 – 22:00

AFTER-TRAIL

Trubadur på scenen, grillarna är igång och baren är öppen. Dags att dela upplevelser med varandra – Fasen vad vi gjorde det bra!

Många väljer att bo i FriluftsByn som dock fort blir fullbokat. Därför är det toppen att det går Trail-Buss till starten samt tillbaka till våra samarbetshotell på kvällen så att fler kan vara med på After-Trail. Du hittar mer information här: Resa & Boende >>

LÖRDAG

Fredag går deltagare i 3Peaks 15k och Coast to Summits 26k i mål i FriluftsByn samtidigt som deltagare i The Original 45k har loppgenomgång. Det betyder att över tusen personer vistas på området. Några har total runners-high av dagens bedrift medan andra går omkring pirriga inför lördagens lopp. Det skapar en otroligt härlig stämning och självklart är du på plats.

Fredag

MÅLGÅNG PÅ TOPPEN AV VÄRLDSARVET

På lördag går deltagare i The Original 45k imål på toppen av världsravet direkt intill Skulebergets Toppstuga där firandet ofta börjar.

Lördag 17:00 – 23:00

AFTER-TRAIL

Lördag kväll är det dags för deltagare i samtliga distanser, medresenärer, arrangörer och partners att tillsammans fira våra bedrifter.

Trubadur på scenen, grillarna är igång och baren är öppen. Dags att dela upplevelser med varandra – Fasen vad vi gjorde det bra!

Lördagens gemensamma after-trail firande vill du bara inte missa. Bor du hos något av våra samarbetshotell så går bussar till starten och hem igen på kvällen så du hinner med att vara med och fira din bedrift.