JUSTERINGAR HÖGA KUSTEN TRAIL 2021

Det är med glädje vi kan berätta att vi fått tillstånd att genomföra Höga Kusten Trail 2021. Vi kommer precis som under 2020 göra en del justeringar för att se till att vi minskar risk för eventuell trängsel. Vi har även valt att ta emot färre anmälningar till Höga Kusten Trail under tidigare år. 

Detta är de tre justeringar som rör dig som deltagare:

1. KARTGENOMGÅNG
Kartgenomgång kommer att ske digitalt samma vecka som loppen går. Mer information kommer närmsta dagarna. Om du inte kan hålla dig kan du redan nu kolla in kartgenomgången för 2020. I skrivande stund kommer inga ändringar att ske. 
– Kartgenomgång Höga Kusten Twin Peaks  25k 2020 >>
– Kartgenomgång Höga Kusten Trail 43k 2020 >>

 2. INCHECKNING:
Vi kommer att öppna upp incheckning redan på torsdag för Höga Kusten Twin Peaks och redan fredag för Höga Kusten Trail. 

Deltagare på Twin Peaks kommer även kunna checka in fredag förmiddag innan starten. Här kommer vi styra det så att de som planerar springa fort checkar in tidigare för att ta tidigare bussar och de som planerar stanna ute lite längre checkar in lite senare och tar de senare bussarna. Allt för att minska trängsel både vid incheck samt på banan och vid målgång.   

3. BUSSAR TILL START:
Samtliga deltagare åker buss till starten utefter hur lång tid man planerar att genomföra sitt lopp på. På så sätt minimerar vi omspringningar och det blir även en bättre upplevelse då du ger dig ut tillsammans med andra som håller ditt tempo. Under bussturen kommer vi precis som i övrig trafik just nu sitta två personer per säte. Varje deltagare ansvarar för att ta med munskydd till buss och munskyddet bärs under hela bussturen. 

4. FLYGANDE START:
När du kliver av bussen till ditt lopp så kan du ge dig ut på banan. När du startar, se bara till att ditt chip registrerar att du ger dig ut på banan. Du gör det genom att trampa med foten på startplattan. Självklart finns funktionärer på plats om det är något du undrar.  

Vi kommer även att löpande uppdatera vår facebook grupp High Coast Trail-Runners >>

JUSTERINGAR TWIN PEAKS 25k>>

Här hittar du detaljerade justeringar, incheckningstider samt busstider för Twin Peaks 2021 >>

JUSTERINGAR TRAIL 43k >>

Här hittar du detaljerade justeringar, incheckningstider samt busstider för Trail 43k 2021 >>