HÖGA KUSTEN TRAIL-CAMP

Välkommen på en härlig försommarhelg i Höga Kusten den 24.e – 26.e Maj. Under tre dagar får du chansen att uppleva några av Höga Kustens höjdpunkter samtidigt som vi slipar på löptekniken med hjälp av Bröderna Backa från Icebug.

Helgen passar både nybörjare och erfarna löpare.

Vi kommer snart fylla på med mer detaljerad information gällande förslag på packlista etc.

3 härliga dagar med massa tips för att komma igång och utveckla din löpning samt skönt häng mitt i Världsarvet Höga Kusten. Boende, samtliga måltider, seminarier, löpskolor med bröderna Backa från Icebug. Allt ingår. 

PRIS: 2 995 kr
I delad 4-bäddsstuga med tillgång till servicehus med wc och dusch. 

PRIS: 3 495 kr
I delad 2-bäddsstuga med tillgång till servisehus med wc och dusch.

PRIS: 3 995 kr
I egen 2-bädds stuga med tillgång till servicehus med wc o dusch 

SVERIGES HÄRLIGASTE LEDARE

Höga Kusten Trail Camps löpning leds av Icebug och två av Sveriges härligaste löpprofiler – Joel och David Backa. Bröderna Backa har lång erfarenhet av att på ett lätt och avslappnat sätt göra löpning än mer njutbart. De kommer dela med sig av tekniktips, kosttips. Då de vunnit både Höga Kusten Twin Peaks och Höga Kusten Winter Trail Classic så kommer de även dela med sig av tips till er som anmält er till något av loppen i Höga Kusten.

HÖGA KUSTENS HÖJDPUNKTER

Under tre dagar kommer vi att få uppleva några av Höga Kustens absoluta höjdpunkter. På fredag tar vi oss an Skuleberget och på lördag ger vi oss ut i Skuleskogens Nationalpark. Söndag har du tre alterantiv – löpning, seminarium eller Via Ferrata klättring (+395 kr). Under dagarna kommer vi att dela upp oss i grupper utefter erfarenhet och distans vi vill ta oss fram för att sedan mötas upp för gemensamma måltider.  

SKÖNT HÄNG

Under helgen kommer vi att äta middag på Toppen av Skuleberget och grilla i FriluftsByn. Du väljer såklart själv om du vill hänga vid lägerelderna, ta en extra runda ute i naturen eller krypa in i stugan och bara koppla av lite för dig själv. Det finns inget krav för umgänge men erfarenheten säger oss att det snarare brukar bli svårt att slita sig från hänget. 

MER ÄN BARA LÖPNING

Under helgen finns det tid för skönt häng, små seminarier om både kost och tips till dig som funderar på att delta i något lopp under året. Lördag morgon kan du vara med på morgonyoga och på söndag kan du byta ut ett pass mot en förkortad version av workshopen ”Från Dröm till Verklighet” med FriluftsByns grundare Jerry Engström eller promenera över till Via Ferrata anläggningen och klättra upp för Skuleberget. 

FREDAG

13:00: Ankomst incheck i Stugor.
13:30: Välkomstmöte med fika.
14:00: Pass 1: Teknik Skuleberget
16:00: Energipåfyllning och Dusch.
17:00: Gemensam vandring upp till Toppstugan.
19:00: Middag Skulebergets Toppstuga samt föreläsning.

LÖRDAG

07:00: Morgonyoga
08:00:
Frukost och Föredrag ”Energi under löpning” med Intersport. 
09:30: Busstransport
10:00: Pass 2: Skuleskogens Nationalpark (4-10km)
12:00: Lunch i Nationalparken
13:00: Pass 3: Skuleskogens Nationalpark (4-10km)
16:00: Buss till FriluftsByn, Dusch, egentid.
18:00: Middag i FriluftsByn
Lägereldsmys och tips inför Höga Kusten Trail och Höga Kusten Twin Peaks.  

SÖNDAG

08:00: Frukost
09:00: Välj mellan tre aktiviteter
a) Pass 4: Fäberget (samåkning) 3, 8 eller 12 km.
b) Seminarie: ”Dröm till Verklighet” med Jerry Engström
c) Via Ferrata (+395 kr)
13:00: Lunch och avslut.