TIPS OCH INSPIRATION

Innan vi ger oss ut på våra upplevelser träffas vi i Vardagsrummet och går igenom banan, får tips från Icebug ambassadörerna Bröderna Backa som vunnit loppet tidigare samt får tips på utrustning från Haglöfs.

TIPS FRÅN BRÖDERNA BACKA

Icebug ambassadörerna och löpprofilerna David och Joel Backa – även kända som Bröderna Backa, har kommit på delad förstaplats under Twin Peaks och kammat hem topplaceringar i Höga Kusten Trail 43k. Vi träffar dem innan loppen för att få ta del av deras bästa tips. 
Höga Kusten Twin Peaks: Fre 10:00
Höga Kusten Trail Original: Fre 20:00

TIPS FRÅN HAGLÖFS

Vi tycker själva att Haglöfs L.I.M. serie är riktigt bra. Så därför tänkte vi att det är riktigt kul att de tittar förbi för att berätta lite mer om sin utrustning. De kommer även ha med sig jackor som du kan få låna med dig ut på loppet. 
Höga Kusten Twin Peaks: Fre 10:30
Höga Kusten Trail Original: Fre 20:30

KOLLA IN UTRUSTNING FRÅN HAGLÖFS

Under både Fredag och Lördag finns Haglöfs på plats och slår upp ett tält där både du som deltagare och besökare kan få tips på utrustning inför höstens och vinterns löpturer.

OBLIGATORISK UTRUSTNING >>

EN HELG - TVÅ LOPP

Den första helgen i September är det som tradition bjuder dags för Höga Kusten Trail. Helgen 2023 innefattar två lopp - På fredag arrangeras Twin Peaks 25k och på lördag Original 43k. Klicka in här nedan för allt du behöver veta inför respektive upplevelse.

Fre 1:a Sept 2023
25 kilometer av njutning och kamp tillsammans med likasinnade. Det blir en härlig upplevelse och du har 6 timmar på dig att springa, jogga och snabbvandra genom några av Höga Kustens höjdpunkter.
Startplats: 895 kr

 

Lör 2:e Sept 2023
43 kilometer genom Höga Kustens höjdpunkter är en fantastisk upplevelse men också en ordentlig utmaning. Men du har 12 timmar på dig och stämningen är svår att beskriva - det här blir ett minne för livet!
Startplats: 995 kr

LÖPFEST FÖR ALLA

Höga Kusten Trail är en härlig helg fylld av skön gemenskap för både deltagare och medföljande vänner och famil. Makalöst vacker natur, härligt häng på FriluftsByns Innergård, i Toppstugan och i Vardagsrummet samt tips och trix från Haglöfs och Icebug. Se även till att passa på att uppleva mer av Höga Kusten.

UPPLEV VÄRLDSARVET HÖGA KUSTEN >>

Båda distanserna tar dig genom några av Höga Kustens absoluta höjdpunkter. Även du som följer med som sällskap kan se fram emot storslagna naturupplevelser.

FÅ TIPS INFÖR LOPPET OCH PÅ UTRUSTNING >>

Icebug och Haglöfs finns på plats för att ge tips inför loppet. De visar även upp sin senaste utrustning och det finns även så några kan få låna.

FÖRKVÄLL, TOPPSTUGAN & AFTER-TRAIL >>

De mysiga förkvällarna, hänget efter målgång och after-trail på kvällarna - en stor del av Höga Kusten trail är den sköna gemenskapen.

KRINGAKTIVITETER >>

Medan ni ändå är i Höga Kusten, passa på att uppleva mer. Paddling, klättring, utflykter eller bara koppla av till makalösa vyer.

ALLT INFÖR
HÖGA KUSTEN TRAIL

Här har vi samlat information och tips som kommer göra Höga Kusten Trail till en härlig upplevelse. Se till att även läsa igenom Deltagar PM för respektive lopp samt gå med i facebook gruppen "High Coast Trail Runners" för löpande tips och inspiration.