TIPS OCH INSPIRATION

Innan vi ger oss ut på våra upplevelser träffas vi i Vardagsrummet och går igenom banan, får tips från Icebug ambassadörerna Bröderna Backa som vunnit loppet tidigare samt får tips på utrustning från Haglöfs.

TIPS FRÅN BRÖDERNA BACKA

Icebug ambassadörerna och löpprofilerna David och Joel Backa – även kända som Bröderna Backa, har kommit på delad förstaplats under Twin Peaks och kammat hem topplaceringar i Höga Kusten Trail 43k. Vi träffar dem innan loppen för att få ta del av deras bästa tips. 
Höga Kusten Twin Peaks: Fre 10:00
Höga Kusten Trail Original: Fre 20:00

TIPS FRÅN HAGLÖFS

Vi tycker själva att Haglöfs L.I.M. serie är riktigt bra. Så därför tänkte vi att det är riktigt kul att de tittar förbi för att berätta lite mer om sin utrustning. De kommer även ha med sig jackor som du kan få låna med dig ut på loppet. 
Höga Kusten Twin Peaks: Fre 10:30
Höga Kusten Trail Original: Fre 20:30

KOLLA IN UTRUSTNING FRÅN HAGLÖFS

Under både Fredag och Lördag finns Haglöfs på plats och slår upp ett tält där både du som deltagare och besökare kan få tips på utrustning inför höstens och vinterns löpturer.

EN HELG - TVÅ LOPP

Den första helgen i September är det som tradition bjuder dags för Höga Kusten Trail. Helgen 2022 innefattar två lopp - Twin Peaks 25k och Original 43k. Här hittar du allt du behöver veta inför respektive lopp.

TWIN PEAKS 25k >>

2:a Sept 2022
25 kilometer av njutning och kamp tillsammans med likasinnade. Det blir en härlig upplevelse och du har 6 timmar på dig att springa, jogga och snabbvandra genom några av Höga Kustens höjdpunkter.

 

ORIGINAL  43k >>

3:e Sept 2022
43 kilometer genom Höga Kustens höjdpunkter är en fantastisk upplevelse men också en ordentlig utmaning. Men du har 12 timmar på dig och stämningen är svår att beskriva - det här blir ett minne för livet!

TRE ANLEDNINGAR ATT HAKA PÅ!

 

Höga Kusten Trail bjuder på makalöst vacker natur, härligt häng på FriluftsByns Innergård och i Vardagsrummet innan och efter loppen samt tips och trix från Haglöfs och Icebug.

UPPLEV HÖGA KUSTEN >>

Du har gott om tid på dig och under loppen får du uppleva några av Höga Kustens absoluta höjdpunkter. Här får du en försmak.

FÅ TIPS INFÖR LOPPET OCH PÅ UTRUSTNING >>

Innan loppet träffas vi för att få tips och pepp från både Haglöfs och Icebug. Här hittar du hålltiderna.

SKÖNT HÄNG >>

En stor del av Höga Kusten Trail är de sköna förkvällarna, hänget efter målgång och after-trail. Kolla in det här.