TIPS OCH INSPIRATON

På fredag kväll kommer du kunna få tips inför loppet av Andreas Domeij och inspireras av multisportlegenden Mikael Lindnord.  På plats finns även några av Sveriges ledande löpföretag.

BRÖDERNA BACKA

Fredag: 13:00 inför Twin Peaks 25k
Fredag:
20:00 inför Trail 43k
Icebug ambassadörerna och löpprofilerna David och Joel Backa - även kända som Bröderna Backa. Bröderna har kommit på delad förstaplats under Twin Peaks och kammat hem topplaceringar i Höga Kusten Trail 43k. De delar med sig av sina bästa tips inför loppen.  
Bröderna Backa på Instagram >>
Icebug på Instagram >>

MIKAEL LINDNORD

Fredag: 20:15
En av Sveriges multisport legender som under en tävling i Ecuador fick sällskap av en lös gatuhund efter att denna fått smaka en köttbulle när gruppen tog en matpaus. I flera dagar löpte, cyklade och paddlade laget på hög höjd – tillsammans med hunden, som de gav namnet Arthur. Denna fantastiska berättelse blev en bok som snart blir film med Mark Wahlberg som spelar Mikael. Mikael kommer och ger oss en riktig energikick inför Höga Kusten Trail 43k
Mikael Lindnord på Instagram >>

MAKALÖS NATUR >>

2016 röstades Höga Kusten fram till Sveriges vackraste natur och under både Twin Peaks 25k och Trail 43k kommer du få uppleva Höga Kustens höjdpunkter. Djupa skogar, mäktiga berg och en skimrande kust. Se till att telefonen är fulladdad!
Mer om naturen: Upplev Höga Kusten >>

LÖPSKOLOR & SEMINARIER >>

Löpskolor, seminarier och produktutställningar. Intersport och Icebug finns på plats för att dela med sig av tipsen som kommer kanske kommer göra dina löpupplevelser än skönare.
Mer info: Löpskolor och Seminarier >>

 

SKÖN GEMENSKAP >>

Vad händer när 1 500 löpare och joggare samlas mitt ute i naturen? Ja du, det som händer i skogen stannar i skogen. Men låt oss säga att det blir en jäkla massa skoj!
Mer info: Förkväll, After-Trail och mycket mer >>

 

Höga Kusten Twin Peaks 25k och Höga Kusten Trail 43k är två av Sveriges vackraste upplevelselopp med makalösa vyer och härlig gemenskap. Du har 6 timmar respektive 12 timmar på dig att klara utmaningarna vilket gör detta till upplevelser som passar även glada motionärer. 

 

HÖGA KUSTEN WINTER TRAIL >>

En makalös vinterupplevelse - 25,35 eller 50k i Februari 2020. Fåtal biljetter kvar.