TIPS OCH INSPIRATION

Under tidigare år har vi haft förmånen att lyssna till härliga inspiratörer och kunniga profiler innan vi ger oss ut. Höga Kusten Trail 2021 blir ännu ett år där vi vill säkerställa att vi kan hålla avstånd. Därför kommer vi hålla något färre samlingar men vi tänker ändå att det är peppande att få lite inspiration inför loppen. Såhär tänker vi 2021.

TIPS FRÅN BRÖDERNA BACKA

Digitalt samma vecka som loppen. Mer info kommer.
Icebug ambassadörerna och löpprofilerna David och Joel Backa – även kända som Bröderna Backa, har kommit på delad förstaplats under Twin Peaks och kammat hem topplaceringar i Höga Kusten Trail 43k. Vanligtvis brukar vi samlas och lyssna på deras bästa tips inför loppen men under 2021 gör vi det digitalt. Vi återkommer med tidpunkt.
Bröderna Backa på Instagram >>
Icebug på Instagram >>

PEPP MED BJÖRN RYDVALL

Fredag 20:00
Björn Rydvall lagkapten i ett av världens bästa adventureracing lag Team Orbital delar inte bara med sig tankar från sina äventyr utan delar även med sig några av sina bästa tips kring hur man bör tänka under en utmaning. Björn är en av Sveriges absolut bästa Multisportare med 2 VM-silver och 3 VM-brons i bagaget och flertalet segrar i olika bergslopp.

UPPLEV HÖGA KUSTEN >>

Under loppen får du uppleva några av Höga Kustens verkliga höjdpunkter.

FÖRELÄSNINGAR >>

Ta del av tips och tankar kring löpning. Detta år har vi valt att göra några pass digitala.

SKÖNT HÄNG >>

En stor del av upplevelsen är det sköna hänget i FriluftsByn. Det här vill du inte missa!