FÖRE HÖGA KUSTEN TRAIL

Innan bussarna avgår till starten på lördag morgon behöver du ha checkat in. Incheck sker i FriluftsByn Fredag mellan 19:00 och 22:00 samt lördag morgon. Vi rekommenderar att du checkar in fredag kväll för att undvika allt för långa köer på lördag morgon. Läs mer här: Justeringar 2020 >>

Incheck Fredag 
Incheck sker Fredag 19:00 – 22:00 i FriluftsByn

Incheck Lördag
Incheck Lördag 07:00 – 07:30 i FriluftsByn

PARKERING:
Parkering sker direkt innan du kommer fram till FriluftsByn. Vi kommer ha parkeringsguider på plats som visar dig till rätta. Parkering heldag kostar 50 kr och du kan betala med kontant eller swish. Hänvisning kommer finnas på plats. Bussar till start avgår från FriluftsByn, du kan inte ta egen bil till starten. Var på plats i tid. Vi rekommenderar att du är på plats på området minst en timma innan bussarna avgår för att ha god tid på dig att hitta en parkering och få en bra start på dagen.

Fredag 18:00-22:00 - AFTER-TRAIL & FÖRKVÄLL

INSTÄLLT! - After-Trail i FriluftsByn är inställt. Däremot har FriluftsByn öppet med mat och trubadur Fredag 16:00 - 22:00.

RESA >>

Det är lätt att ta sig till Höga Kusten Trail. Du hittar alla resealternativen under rubriken “Förberedelser”.

BOENDE >>

Du hittar flera boendealternativ, allt från hotell och pensionat till campingstugor under “Förberedelser”. Bor du in FriluftsByn checkar du in i ditt boende 15:00 – 21:00.

PARKERING

Parkering innan loppet finns direkt vid FriluftsByn.  Parkering kostar 50 kr per fordon. Efter målgång ses vi på after-trail i FriluftsByn.

FÖRKVÄLL >>

Fredag 18:00 – 22:00 har FriluftsByn öppet för mat. Detta är inte en del av loppet.

INCHECKNING

Samtliga deltagare måste checka in för att få nummerlapp, karta, samt visa obligatorisk utrustning. Incheckning sker i FriluftsByn. Om du kan, försök checka in på  Fredag.

Fredag 19:00 – 22:00
Lördag Se justeringar: Justeringar 2020 >>

UTRUSTNING >>

Du deltar i loppet på egen risk men det är viktigt att du följer obligatorisk utrustning. Se till att du har med dig allt som krävs.

DROP-BAGS

Då linbanan är under renovering kommer vi under 2020 års Höga Kusten Trail inte kunna bistå med transport av bagage till toppen av Skuleberget.

BUSSAR TILL START

Samtliga incheckade deltagare åker buss från FriluftsByn. Under 2020 har vi gjort en del justeringar. Kolla in Justeringar 2020 >>

FÖRE HKT >>

Parkering, förkväll, incheckning, obligatorisk utrustning och bagageinlämning.

UNDER HKT >>

Bussar till starten, checkpoints, vätska och energi och målgång.

EFTER HKT >>

Målgång, bagageutlämning, duschar, After-Trail och Höga Kusten Tips.

HÖGA KUSTEN TRAIL >>

Ta mig tillbaka till Höga Kusten Trail.