UPPDATERING COVID-19

Om situationen att förbjuda sammankomster över 50 personer ej förändras kommer Höga Kusten Trailcamp att genomföras som planerat. Vi följer dock löpande rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Just nu är rekommendationen att tillfälligt förbjuda allmänna sammankomster och offentliga tillställningar över 50 personer. Arrangemang med färre deltagare får genomföras, men bör utföras på ett sätt som minimerar risken för smittspridning.

Höga Kusten Trailcamp 2020 har 34 deltagare och 6 ledare vilket gör att det kommer genomföras men utföras på ett sätt som minimerar risken för eventuell smittspridning. Vi kommer hålla 2 meters avstånd vid löpning och vi kommer att justera samtliga deltagares boende så majoriteten av deltagare kommer få egen stuga och de som delar stuga får var sitt rum.

Då FriluftsByn är en stor anläggning och vi kommer att vistas ute i naturen med gott om avstånd ser vi fram emot en härlig tid i Höga Kusten.

Känner du att du ändå inte vill delta under Höga Kusten Trailcamp 2020 erbjuder vi möjligheten att utan kostnad flytta ditt deltagande till Höga Kusten Trailcamp den 28-30:e Maj 2021. Då mailar du oss på info@friluftsbyn.se Här når du oss även om du har övriga frågor.

Coronaviruset/covid-19 är en pandemi, och pandemi räknas som force majeure, det vill säga något vi som arrangör inte kan påverka.  Är du anmäld till våra löpläger eller våra lopp och blir sjuk eller skadad och därmed inte kan delta och du har tecknat Folksams Motionsloppsförsäkring gäller avbokning med läkarintyg. I övrigt gäller våra vanliga anmälningsvillkor där icke nyttjade startplatser säljs vidare på vår facebook grupp.  Givet rådande situation har du även möjlighet att flytta ditt deltagande till den 28-30:e Maj 2021.

Avbokningsskydd.
Vill du teckna ett avbokningsskydd vid skada eller sjukdom där du även kan få pengana tillbaka rekommenderar vi idrotts, läger och tävlingsförsäkringen Startklar >>

Tillbaka till Höga Kusten Trailcamp >>