JUSTERINGAR HÖGA KUSTEN TRAIL 2020

Höga Kusten Trail 43k  och Höga Kusten Twin Peaks 25k 2020 är inställda och kommer att erstättas av ett anta micro-lopp där du som löpare kommer att starta med 25- till 48 andra löpare på unika banor med på unika starttider och med unika bussar ut till start. Samtliga deltagare har fått denna information utskickad på mail på den adress som angav vid anmälan.

500 personer fick tyvärr inte delta på Höga Kusten Trail 43k , dessa är informerade och kompenserade. För övriga är biljetterna automatiskt omgjorda till en biljett till micro lopp som äger rum samma dag och med samma distans som du tidigare anmält dig till och samtliga deltagare fick ett mail där man ombads att komplettera sin anmälan med estimerad tid man planerar genomföra sin valda distans på för att delta i ett lopp som motsvarar den sträcka som du tidigare anmält dig till och ersatt tidigare lopp.

INCHECKNING:
Incheckning för HKTP-1 till HKTP-10 som ersätter Höga Kusten Twin Peaks sker fredag innan loppen. För incheck, bussar till start och estimerad starttid se: Justeringar Höga Kusten Twin Peaks >>

Incheckning för HKT-1 till HKT-10 som ersätter Höga Kusten Trail sker fredag kväll 19:00 – 22:00 samt på lördag morgon. För incheck, bussar till start och estimerad starttid se Justeringar Höga Kusten Trail >>

KARTGENOMGÅNG
Under 2020 kommer kartgenomgång ske digitalt. Du kan redan nu se kartgenomgångar här:
– Kartgenomgång HKTP-1 till HKTP-10 25k >>
– Kartgenomgång HKT-1 till HKT-10 43k >>

BUSSAR TILL START:
Samtliga deltagare åker buss till respektive start. Vi har beräknat ett dubbelsäte per person men deltagare som ingår i samma sällskap kan dela säte. Då din start kommer registreras med chip som du får vid incheck och fäster på skon kommer du kunna starta när du vill direkt efter du klivit av bussen. Det blir alltså inga gemensamma starter för att undvika trängsel bland de 50 personer som deltar i samma lopp.

 

BANÄNDRINGAR.
Varje lopp kommer att ha en unik startplats vilket innebär att vi kommer att flytta starten något mellan de olika loppen. Från att Höga Kusten Trail 43k tidigare sprungit två gånger upp för Slåttdalsberget kommer vi att justera banan så man bara springer upp för Slåttdalsberget en gång. Vi kommer därmed att INTE springa upp Slåttdalsberget en andra gång utan när vi passerar Slåttdalsskrevan för andra gången för att bege oss tillbaka mot Entré Syd, Skuleberget och FriluftsByn kommer vi att springa genom Slåttdalen. Detta för att inte mötas i den smala passage upp för Slåttdalsbergets norra sida. Detta kommer att korta ner bansträckningen vilket vi just nu ser över hur vi kommer att justera längre fram i på banan. Denna information kommer att gå ut i god tid innan loppet samt kommuniceras på plats.  Vi kommer även att löpande uppdatera vår facebook grupp High Coast Trail-Runners >>

JUSTERINGAR TWIN PEAKS 25k>>

Incheckning för ersättningsloppen HKTP-1 till HKPT-10 kommer ske Fredag 4.e September mellan 11:30 och 15:00 beroende på vilket unikt ersättingslopp du kommer delta i. Kartgenomgång och tips inför loppet kommer ske digitalt och ersätta planerade genomgångar på plats för att undvika trängsel. Det kommer finnas fika i FriluftsByn innan loppet samt middag i FriluftsByn mellan 16:00 – 22:00, detta är något som sker utanför tävling.

Klicka vidare här för viktig information gällande justeringar på Twin Peaks 2020 >>

JUSTERINGAR TRAIL 43k >>

Incheckning för ersättningsloppen HKT-1 till HKT-10 kommer ske Fredag 4.e September mellan 19:00 och 22:00 samt lördag morgon mellan 07:00 – 09:00 beroende på vilket unikt ersättingslopp du kommer delta i. Kartgenomgång och tips inför loppet kommer ske digitalt och ersätta planerade genomgångar på plats för att undvika trängsel. Det kommer finnas  middag i FriluftsByn Fredag och Lördag mellan 16:00 – 22:00, detta är något som sker utanför tävling.

Klicka vidare här för viktig information gällande justeringar på Trail 43k 2020 >>