ANDREAS DOMEIJ

Under fredagskvällen kommer Andreas Domeij kommer att hålla ett föredrag kring hur du förbereder dig och hur du tar dig an de olika partierna av Höga Kusten Trail! 

Andreas Domeij är tränaren, föreläsaren och inspiratören som äger och driver Gymmet 1life i Örnsköldsvik. Andreas har ett genuint träningsintresse där han tidigare har varit elitaktiva inom skidor. Efter sin karriär och utbildning inom idrottsmedicin i Umeå har Andreas är Andreas en flitigt anlitad konsult och coach inom träning. Bland annat som förbundskapten till parasportlandslaget men även hjälpt det brasilianska förbundet i OS i Sochi.

Andreas hjälper flera aktiva idag med löpning, skidor, styrka, rehab ja egentligen allt som har med träning att göra, oavsett om det handlar om medaljer eller bara kunna springa fortare.  Idag tränar Andreas allt som är utvecklande och jobbig. Han älskar det enkla och att bara kunna snabbt sticka i väg på ett pass, oavsett egentligen vad det är.

Senaste 5 åren har löpningen blivit en stor del i livet och Andreas brinner idag lite extra för att utveckla löpteknik och förebygga skador hos Aktiva. ”för mig är träning hälsa och att kunna träna eller göra det man vill i vardagen är det bästa som finns. För att lyckas med det bvehövs en fungerande kropp som klarar av riktningar och belastningar i alla plan och lägen”

Vill du ha inspiration så skall du följa domeijs_se eller 1lifeornskoldsvik på instagram för mer inspiration och tipps.

TA MIG TILLBAKA >>

Till Förkväll och After-Trail.