VOLONTÄR

Vill du ha en härlig mini-weekend med likasinnade människor och dela glädjen med löpare från runt om i Sverige? Är du sugen på att springa Höga Kusten Trail men vill komma förbi ett första år för att få enkänsla för utmaningen? Är du även positiv och lösningsorienterad? Ja då kanske ett volontärsarbete på Höga Kusten Trail är något för dig.

Volontärsarbetet är ett oavlönat arbete där du får viss ersättning i form av boende torsdag – söndag (campingstuga som du delar med andra volontärer), frukost, lunch och middag fredag och lördag samt frukost på Söndag. Du får även ett par skor från Icebug samt en vindjacka från Intersport.

Totalt arbetar 20 glada volontärer med Höga Kusten Trail från Torsdag den 2:a September kl 19:00 till Lördag den 5:e September klockan 22:00. Arbetet innefattar allt från att marera leden till att registrera in löpare vid start, checkpoints och målgång till att snabbvandra hela sträckan. (Ps. Du kan avsluta redan på Lördagkväll men då missar du ju After Hike och Livemusik i FriluftsByns Toppstuga)

Visst låter det kul! Hör av dig till info@friluftsbyn.se!
Du hittar vilka Volontärplatser som finns lediga här >>

volontar hoga kusten trail

GLÄDJE UNDER HÖGA KUSTEN TRAIL

Som volontär är du en viktig pusselbit i att bjuda de långväga löparna på en av deras livs största äventyr. Funktionärer från övriga arrangemang har valt att återkomma för den glädje som smittar av sig från deltagarna och den gemenskap som skapas under loppet.

hoga kusten trail volontar

GEMENSKAP PÅ AFTER-TRAIL

På lördag kväll samlas alla deltagare på After-Trail
– Läs mer här >>