Bad och Dusch

Efter målgången på toppen av Skuleberget så väntar en promenad ner för berget där du även kan passa på att peppa löpare som är påväg uppför. Väl nere kan du ta dig ett skönt dopp i Gällstasjön som ligger precis där du checkade in på morgonen.

Du kan även ta en dusch i källarplan på Bygdegården eller i Docksta Skola. Varmvattenberedaren i Bygdegården är inte anpassad efter 500 personer under kort tid så det kan hända att varmvattnet ibland tar slut. Docksta Skola har bättre kapacitet men ligger 900 meter längre bort.

bad gallstasjon

BAD I GÄLLSTASJÖN

Få saker är så skönt efter ett långlopp som ett svalkande dopp i en sensommarvarm sjö – så vilken tur att Gällstasjön ligger precis intill FriluftsByn. Här finns en härlig liten sandstrand som bjuder in till bad.

dusch docksta skola

DUSCHAR

Intill FriluftsByn i Bygdegårdens källare finns Duschar som du kan nyttja till 21:30. Vi vill dock flagga för att varmvattenberedaren inte är anpassad efter samtliga deltagare så det kan vara kallt i omgångar. Därför har vi även hyrt duschar i Docksta Skola (öppet 15:00-18:00) som ligger cirka en kilometer bort.