SKÖN GEMENSKAP

Under helgen samlas 1 500 löpare, joggare och snabbvandrare för att kämpa och njuta efter just sin förmåga. Några är elitlöpare på högsta nivå medan andra står längre bak i startfållan med vandringsstavar, en ryggsäck full av godsaker och kanske de största leendena. Detta skapar en härlig gemenskap där man hjälps åt från start till mål.

Lägg till en härlig förkväll, en jubelfylld målgång och en skön after-trail och det är lätt att förstå varför många tycker att stämningen och gemenskapen utgör halva upplevelsen.

FÖRKVÄLL
Fre 17:00 – 22:00

På fredag kväll samlas vi för att heja in deltagarna i Höga Kusten Twin Peaks som kommer att gå i mål i FriluftsByn – på samma plats där ni kan checka in för Höga Kusten Trail. Missa inte löpskolan och seminarierna.

SKULEBERGETS TOPP
Lör 12:00 – 18:00

På lördag samlas hundratals åskådare på toppen av Skuleberget för att heja in deltagare i Höga Kusten Trail i mål. Ju fler som går i mål desto mer ökar trycket, vrålen och skratten. Det här minnen för livet skapas.

AFTER-TRAIL
Lör 16:00 – 22:00

Deltagare i alla loppen, vänner och publik samlas runt eldarna i FriluftsByn. Bandet kör igång och vi flippar burgare och öppnar öl. Då HKT passerar genom FriluftsByn stiger ibland ett öronbedövande jubel då vi hejar fram de sista tappra deltagarna som ska upp till målgången. Nya vänskapsband knyts och upplevelser delas. Njut!

MAKALÖS NATUR >>

2016 röstades Höga Kusten fram till Sveriges vackraste natur och du kommer få uppleva höjdpunkterna. Djupa skogar, mäktiga berg och en skimrande kust. Se till att telefonen är fulladdad!
Mer om sträckan: Upplev Höga Kusten >>

LÖPSKOLOR & SEMINARIER >>

Löpskolor, seminarier och produktutställningar. Intersport och Icebug finns på plats för att dela med sig av tipsen som kommer kanske kommer göra dina löpupplevelser än skönare.
Mer info: Löpskolor och Seminarier >>

SKÖN GEMENSKAP >>

Vad händer när 1 500 löpare och joggare samlas mitt ute i naturen? Ja du, det som händer i skogen stannar i skogen. Men låt oss säga att det blir en jäkla massa skoj!
Mer info: Förkväll, After-Trail och mycket mer >>