TIPS OCH INSPIRATON

På fredag kväll kommer du kunna få tips inför loppet av Andreas Domeij och inspireras av multisportlegenden Mikael Lindnord.  På plats finns även några av Sveriges ledande löpföretag.

TIPS INFÖR LOPPET MED ANDREAS DOMEIJ

Fre: 18:30 och 20:30
Andreas Domeij är tränare, coach och inspiratör och sprang HKT-17. Han ger sina bästa tips inför loppet.
Mer om Andreas >>
Följ Andreas på Insta >>

MOTIVATIONS BOOST MED MIKAEL LINDNORD

Fre: 21:00
Multisportlegenden Mikael Lindnord som även gav gatuhunden Arthur ett bättre liv kommer och ger oss en kick inför loppet!
Följ Mikael på Insta >>

KARTGENOMGÅNG MED JERRY ENGSTRÖM

Twin Peaks: Fre 13:00
HKT-43k: Fre 18:00 och 20:00
Jerry är en av initiativtagarna bakom Höga Kusten Trail och ger en beskrivning av sträckan som han själv en dag hoppas kunna orka springa.
Följ Jerry på Insta >>

MAKALÖS NATUR >>

2016 röstades Höga Kusten fram till Sveriges vackraste natur och under både Twin Peaks 25k och Trail 43k kommer du få uppleva Höga Kustens höjdpunkter. Djupa skogar, mäktiga berg och en skimrande kust. Se till att telefonen är fulladdad!
Mer om naturen: Upplev Höga Kusten >>

LÖPSKOLOR & SEMINARIER >>

Löpskolor, seminarier och produktutställningar. Intersport och Icebug finns på plats för att dela med sig av tipsen som kommer kanske kommer göra dina löpupplevelser än skönare.
Mer info: Löpskolor och Seminarier >>

 

SKÖN GEMENSKAP >>

Vad händer när 1 500 löpare och joggare samlas mitt ute i naturen? Ja du, det som händer i skogen stannar i skogen. Men låt oss säga att det blir en jäkla massa skoj!
Mer info: Förkväll, After-Trail och mycket mer >>