FÖRBEREDELSER

Höga Kusten Trail är en tuff utmaning men tack och lov är det lätt att ta sig hit. Enligt Enrio tar det till exempel bara 5 timmar och 20 minuter att bila från Stockholm till starten vid FriluftsByn utanför Docksta (även om vi skulle säga att det går lite snabbare).  Med flyg och tåg går det såklart ännu snabbare.
– Så tar du dig till start och mål i FriluftsByn >>

Boende i Höga Kusten!

Boende under Höga Kusten Trail sker enklast i FriluftsByn ligger direkt vid start och målgång vid foten av Skuleberget. Men det finns även fler alterantiv inte allt för långt från starten. Här kan du klicka dig vidare till boende i Höga Kusten:
– Boende Höga Kusten>>
– Camping Höga Kusten >>
– Tältplats Höga Kusten >>

Tipsen du inte vill missa!

För dig som vill få lite tips inför loppet så har vi träffat både Årets Kvinnliga Äventyrare Christine Hägglund och Miranda Kvist, VD för Sveriges största trail-running klubb, och pratat lite trail.
– Trailtipsen du inte vill missa >>

hoga kusten trail resa

RESA TILL HÖGA KUSTEN TRAIL

Det går snabbt och det är enkelt att ta sig till Höga Kusten och starten vid FriluftsByn. Ta flyget, tåget eller bussen. Självklart kan du även ta egen bil och det finns gott om parkeringar bara en kilometer från start och målgång.
Extern Länk: Resa till FriluftsByn >>
Passa på att: Bila i Höga Kusten >>

boende hoga kusten

BO I FRILUFTSBYN ELLER ÖVRIGA HÖGA KUSTEN

När du anländer till Höga Kusten finns flera boendemöjligheter. Det är smidigast att bo direkt vid start och målgång vid FriluftsByn. Men du hittar såklart även fler boendealternativ i området.
– Boende under Höga Kusten Trail >>

partners hoga kustentrail